צופית גרנט: "אם יפגעו לי בזה – אני בצרות צרורות"

צופית גרנט סיפרה בריאיון כי היא יכלה להילחם עם הגרוש שלה, אבל יום לפני היא נזכרה בילדות שלה וברכוש הכי גדול שלה - היכולת לאהוב ולהיות טוטאלית ללא תנאים. לדבריה: "תודעת השפע שלי יושבת על מסירות נפש ואם יפגעו לי בזה אני בצרות צרורות"

חדשות כיפה חדשות כיפה 14/04/25 23:14 טז בניסן התשפה | עודכן בתאריך 15/04/25 00:44

צופית גרנט: "אם יפגעו לי בזה – אני בצרות צרורות"
צופית גרנט, צילום: אילן בשור

אשת התקשורתצופית גרנט התארחה בפודקאסט "בלתי פורמלי" בהנחיית רותם חג'ג', ושיתפה בפתיחות על יחסיה עם בעלה, שולי רנד, ועם גרושה, אברהם גרנט. לדבריה, היא הבינה שהיא מסוגלת להילחם באברהם – אך רגע אחד של זיכרון מהילדות הפך את התמונה. אז היא נזכרה מהו הרכוש היקר ביותר שיש לה: היכולת לאהוב בלב שלם, להיות טוטאלית ולתת מעצמה בלי תנאים.

"הבנתי שאני יכולה להילחם באברהם בצורה מטורפת"

גרנט שיתפה: "הבנתי שאני יכולה להילחם באברהם בצורה מטורפת, עם עורכי הדין הכי טובים והכי חזקים. אבל הייתה לי תובנה מטורפת. יום קודם נזכרתי בילדות שלי, וברכוש הכי גדול שיש לי בחיים, שאם יפגעו לי במקום הזה אני בצרות צרורות. והרכוש הכי גדול שלי זה מה שאני נותנת. זאת היכולת שלי להיות במסירות נפש. זאת היכולת שלי להיות טוטאלית. זאת היכולת שלי לאהוב. בלי יותר מדי תנאים".

עוד הוסיפה וסיפרה: "תודעת השפע שלי יושבת על מסירות נפש ואם יפגעו לי בזה אני בצרות צרורות. זה שווה הרבה יותר מ-100 מיליון דולר זה שווה יותר מ-400 מיליארד. אין לזה ערך פיננסי, יש לזה ערך אמיתי של אושר מאוד גדול". גרנט המשיכה וחשפה על הזוגיות עם הזמר שולי רנד: "ראיתי את האיש עצמו - הוא היה במצב מאוד קשה, אבל כל מה שאני ראיתי זה את האור שלו".