"בניינים בביירות צריכים ליפול": הכתב הבכיר מסיר את הכפפות

כתב הדרום של חדשות 12, אלמוג בוקר, חווה על בשרו את טפטוף הרקטות לאורך השנים בעוטף עזה ומתריע שאם נמשיך להגיב "פרופורציונאלית", הירי לא ייפסק. "לא לאיים, אלא לבצע."

חדשות כיפה חדשות כיפה 28/03/25 09:56 כח באדר התשפה

"בניינים בביירות צריכים ליפול": הכתב הבכיר מסיר את הכפפות
תקיפה בביירות, ארכיון |, צילום: Anas-Mohammed,Shutterstock

אלמוג בוקר יודע איך נראה טפטופי רקטות, כתושב קיבוץ זיקים בעוטף עזה, הוא חווה אינספור אזעקות בעקבות שיגורי טילים מרצועת עזה ומתריע שהמצב בזה יכול לקרות ליישובי קו העימות הצפוני. אחרי הירי הבוקר לקריית שמונה והאזור, כתב הדרום של חדשות 12 הזהיר: "אם התגובות של ישראל ימשיכו להיות מדודות והרחק מביירות, הירי מלבנון יימשך", כך קבע.

אלמוג בוקר

אלמוג בוקר, צילום: רונן אקרמן

"אם התגובות של ישראל יהיו מדודות - הירי מלבנון יימשך"

בוקר מכיר את כל התירוצים נגד תקיפות "לא פרופורציונאליות" אחרי טפטוף רקטות, וקורא לשר הביטחון לא להסתפק בפחות מתקיפה בביירות: "חיזבאללה שולט בלבנון, לכן לא משנה מי ירה, בניינים בביירות צריכים ליפול, לא לאיים - לבצע". כאמור, הבוקר (ו') נורו מספר רקטות לאזור קריית שמונה ואזעקות נשמעו במרגליות, משגב עם, קריית שמונה ותל חי. מספר יירוטים נשמעו באזור ולא התקבלו קריאות על נפגעים.