עיריית ירושלים הגיבה בצורה האייקונית שרק היא יודעת לדיווחים על השלג הצפוי בסוף השבוע. בפוסט שהעלו היום (ב') בחשבון האינסטגרם, שיתפה תמונה של שלג וכתבה: "לא רוצה לפתוח פה או משהווווו" ופירטה מספר פעולות שעשתה לקראת השלג והוסיפה: "לא לאיזה אירוע ספציפי אבל ממליצה לבדוק את תקינות מערכות החימום".
"כמה טונות מלח כבר בדרך, תמיד טוב שיהיה"
העירייה לא רצתה לפתוח פה לקראת השלג שיגיע, אך נערכה בהתאם: "סתם ככה ליתר ביטחון קניתי 3 קילו גזר, שיהיה, ערכתי את מטה החירום והחמ"ל העירוני, מוקד 106 תוגבר, צוותי פינוי גזם, כלים לפינוי צירים חסומים וכמה טונות מלח כבר בדרך, כי למה לא? תמיד טוב שיהיה".
עוד כתבה העירייה המלצות לתושבים: "לא לאיזה אירוע ספציפי אבל ממליצה לבדוק את תקינות מערכות החימום, להשאיר ברז מטפטף ולהקדים את הקניות והסידורים לפני הסופ"ש כי לכו תדעו מה צופן האווי-- אהה, העתיד", והוסיפה התייחסות לתמונת השלג: "עכשיו סתם בלי קשר לכלום תראו איזה תמונה יפההה אה?".