הזמרת המתמודדת בימים אלו בתכנית "הכוכב הבא לאירוויזיון" בקשת 12 תיעדה את עצמה בסרטון באינסטגרם צופה בקומיקאית גיה באר גורביץ' בתכנית הסאטירה - והגיבה בהתרגשות, צחוק והלם | צפו
אחד המערכונים הבולטים בתכנית "ארץ נהדרת" ששודרה אתמול (ד') בקשת 12 היה המערכון על תכנית המוזיקה המשודרת באותו הערוץ, "הכוכב הבא". הקומיקאית עלמה זק נכנסה לנעליה של השופטת קרן פלס, אורי לייזרוביץ' חיקה את רן דנקר, אמיר שורוש גילם את איתי לוי, רועי בר נתן בתור אסף אמדורסקי וגם המתמודדת ואלרי חמאתי קיבלה חיקוי של הקומיקאית גיה באר גורביץ'.
חמאתי החליטה לתעד בלייב את התגובה שלה לחיקוי, ופרסמה בחשבון האינסטגרם שלה סרטון של התגובות האותנטיות שלה כשנחשפה לראשונה לחיקוי שלה. התגובות כללו התרגשות גדולה, הרבה מאוד צחוק וגם תדהמה בחלק מהרגעים.