שעות ספורות לאחר שנחשד באונס, הזמר מושיקו מור ספג מכה כואבת נוספת. אורי צרור, מנהל משרד יחסי הציבור שייצג את מור במשך שלוש שנים, הודיע על סיום ההתקשרות עמו. כך דווח היום (ג') בחדשות 12.
כתב אישום הוגש נגד הזמר מושיקו מור בגין שתי עבירות אינוס ועבירה של מעשה סדום
כזכור, הפרקליטות הגישה הבוקר לבית המשפט המחוזי מרכז לוד כתב אישום נגד הזמר מושיקו מור בגין שתי עבירות אינוס ועבירה של מעשה סדום כלפי המתלוננת. על פי כתב האישום, מור אנס את המתלוננת בדירתו בראשון לציון לאחר הופעתו.
הפרקליטות מבקשת מבית המשפט לעצור את הנאשם עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו. בבקשת המעצר ציינה הפרקליטות, כי מעשיו החמורים והאלימים של הנאשם בוצעו "לאחר שהמתלוננת נותרה עם הנאשם בדירה, והוא ביצע אותם תוך כדי שימוש בכח ואף תוך גרימת חבלה למתלוננת, ואף שב וחזר על מעשיו פעם נוספת. בכל אלו יש כדי להעיד על מסוכנותו, כלפי הציבור בכלל וכלפי המתלוננת בפרט".