מאיה ורטהיימר מקנאה: איך רותם סלע עושה את זה?

לקראת עליית העונה החדשה של תוכנית השידוכים "אהבה חדשה" בהנחיית מאיה ורטהיימר, שיתפה השחקנית בתחושותיה. ורטהיימר שיתפה כי היא מתרגשת ולא מצליחה לשמור על פאסון, בניגוד לקולגות רותם סלע ולירון ויצמן וטענה: חייבת לשאול אותן איך הן עושות את זה

חדשות כיפה חדשות כיפה 13/01/25 12:45 יג בטבת התשפה

מאיה ורטהיימר מקנאה: איך רותם סלע עושה את זה?
מאיה ורטהיימר, אהבה חדשה, צילום: דנה קופל

מנת הטלוויזיה מאיה ורטהיימר שיתפה הבוקר (ב') סטורי לעוקביה באינסטגרם, בו היא משתפת בתחושותיה לקראת שידור הפרק הראשון של העונה החדשה של התוכנית "אהבה חדשה" בהנחייתה. "שום דבר במצב רוח שלי לא סבבה. כלום", שיתפה וטרהיימר בהתרגשות.

"איך היא כזאת קולית? חייבת לשאול אותה"

ורטהיימר הוסיפה ושיתפה על מחשבותיה בנוגע למנחי תוכניות ברחבי העולם: "אמאל'ה ואבאל'ה. ככה אני מדמיינת שכל המנחים בכל העולם מרגישים ביום שהתוכנית שלהם עולה". עוד דיברה ורטהיימר על הקולגות בישראל: "איך רותם סלע עושה את זה? איך היא עושה את זה, איך היא כזאת קולית? חייבת לשאול אותה. איך וייצי (לירון ויצמן) כזאת קולית?".

"אני חייבת להיות יותר קולית", טענה ורטהיימר, אך מיד לאחר מכן שחררה צרחת התרגשות, "היום בערב זה עולה, אני ממש מתרגשת". מנחת התוכנית פנתה לעוקבים בבקשה: "תקשיבו פליז פתחו טלוויזיה היום בסדר? פתחו את הטלוויזיה היום. פתחו. מה אכפת לכם? שהרייטינג יהיה פה", אמרה תוך שהיא מסמנת גובה עם היד, והוסיפה בהומור: "לא כאילו זה מודד אותי, זה מודד אותי. סתם לא".