אופירה אסייג, לשעבר חברתו הטובה של אייל גולן התייחסה אתמול (שבת) לעדות של טאיסיה (ט') נגד הזמר המפורסם, ותקפה. "יש לי אפס חמלה לכל מה שקשור לנושא המיני. אפס חמלה", אמרה אסייג, ושיתפה על הקושי לצפות בעדות: "התיאורים של שתי הנשים - לסגור את הטלוויזיה ולבכות. אי אפשר לשמוע עד הסוף".
אופירה אסייג, צילום: Yonatan Sindel,Flash90
"מי שעברה לינץ׳ זאת הילדה המתוקה"
על הנשים שהעידו אמרה אופירה שהן באו מקום שבור מלכתחילה וטענה כי לא היה להן צ'אנס בעולם. נמרוד אלירן סבח, יועץ התקשורת שנכח בתוכנית התייחס להאשמות וטען: "החברה אוהבת לעשות לינץ' על אנשים עד הקצה", אסייג הזדעזעה ואמרה מיד: "מי שעברה לינץ' זאת הילדה המתוקה. אני מצטערת מאוד ומבקשת לשמור על כבודן של המתלוננות".
"עכשיו האולפנים התלבשו על אייל גולן"
בנוסף אמרה אופירה כי לא ייתכן שמתלוננות חוטפות פעמיים: גם את הפגיעה, וגם את הלינץ' בתקשורת וברשתות החברתיות. סבח הגיב לדברים בחשבון ה-X שלו, שם כתב "הפכנו למדינה שמרשיעה אנשים באולפנים. החוק לא רלוונטי, גם לא העובדות. 15 שנה רודפים ככה אחרי ראש הממשלה, ועכשיו האולפנים התלבשו על אייל גולן".