"היא נאלצת לזעוק זעקה של אמא פצועה ואוהבת"

הדוגמנית ומגישת הטלוויזיה פרסמה בחשבון האינסטגרם שלה פוסט לרגל יום הולדתו ה-25 של החטוף מתן צנגאוקר: "להרבה אנשים זה עוד יום או עוד בוקר שיגרתי, אבל לא עבור עינב אמא של מתן"

חדשות כיפה חדשות כיפה 18/12/24 15:56 יז בכסלו התשפה

"היא נאלצת לזעוק זעקה של אמא פצועה ואוהבת"
יעל בר זוהר, צילום: שחר גאיה ביטון

החטוף מתן צנגאוקר מציין היום (ד') את יום הולדתו ה-25 - בעודו עדיין בשבי החמאס. צנגאוקר נחטף כשהיה בן 23, וכעת הוא מציין יום הולדת שני כשהוא רחוק ממשפחתו. יעל בר זוהר כתבה על כך בפוסט בחשבון האינסטגרם שלה: "להרבה אנשים זה עוד יום או עוד בוקר שיגרתי, אבל לא עבור עינב אמא של מתן", כתבה. "אצלנו במשפחה הגרעינית יש מנהג בבוקר יומולדת: להעיר את הילד יומולדת בשירים, בלונים, ברכות ועוגה, אבל לעינב אין את האפשרות לחגוג לילד שלה. היא נאלצת לזעוק זעקה של אמא פצועה ואוהבת שהיא מתחננת שיחזירו את הבן שלה".

מתן צנגאוקר |

מתן צנגאוקר , צילום: מטה משפחות החטופים

יעל בר זוהר: "הלב שלי נשרף. עינב, את אמא מדהימה"

בר זוהר הוסיפה: "הלב שלי נשרף. הלב של כולנו כבר שרוף אבל אסור לנו - אסור לנו לוותר עליהם! אין לנו את הזכות הזאת לקום לעוד בוקר בלי לדרוש את שובם כדי שהשמיים יירעדו וכולם יבינו שאין אופציה אחרת. את כולם עכשיו. עינב יקרה, את אמא מדהימה, מעוררת השראה, איך שאת נלחמת עבור בנך ומהווה קול לכל האימהות והאבות שכבר אזלו כוחותיהם לצעוק".