"אתם לא נורמליים": אודיה לא מעכלת

הזמרת המפורסמת אודיה סיכמה בחשבון האינסטגרם שלה את סבב ההופעות הגדולות שערכה בימים האחרונים בהיכל מנורה בתל אביב: "תודה זו מילה קטנה מדי. אני מבטיחה לקום כל בוקר ולעבוד קשה כדי להיות ראויה לאהבה הזו שלכם"

חדשות כיפה חדשות כיפה 08/12/24 09:49 ז בכסלו התשפה

"אתם לא נורמליים":  אודיה לא מעכלת
אודיה, צילום: שי פרנקו

הזמרת המפורסמת אודיה סיכמה אמש (שבת) בחשבון האינסטגרם שלה את סבב ההופעות הגדולות שערכה בימים האחרונים בהיכל מנורה בתל אביב. בתחילה, אודיה כתבה: "ישתבח שמו לעד. אם הייתם מספרים לאודיה בת ה-15, שלא ברור מה יותר שבור הגיטרה והקלידים שלה או הלב שלה, על הסופ"ש הזה, היא הייתה מתגלגלת מצחוק".

"תודה זו מילה קטנה מדי"

הזמרת האהובה המשיכה וכתבה: "אתם לא נורמליים. מה רבו מעשיך השם יתברך. וואי וואי, מאיפה מתחילים בכלל?". אודיה הוסיפה ושיתפה: "תודה זו מילה קטנה מדי. אני מבטיחה לקום כל בוקר ולעבוד קשה כדי להיות ראויה לאהבה הזו שלכם". לבסוף, הזמרת המפורסמת סיכמה את מילותיה: "אני אזכור את ההופעות האלו לנצח נצחים".

כזכור, לפני כחודש הזמרת אודיה פרסמה ברשתות החברתיות סינגל חדש. בפוסט הזמרת השיקה תחרות חדשה בין העוקבים, והזוג שניצח בה זכה לעלות לצידה בבמה בהיכל מנורה: "אחרי שלושה אלבומים ללבבות שבורים, הגיע הזמן לשיר אהבה אמיתי. על כל רגע אחד כזה של אהבה טהורה, על כל בוקר שזכינו לקום ולחבק את מי שלידנו, על כל שבת ביחד, שהיא גן עדן, שווה לחיות חיים שלמים".