מגישת ערוץ 14 תוקפת את מגיש ערוץ 12: "מביך בעיקר אותך"

בעקבות דבריו של עודד בן עמי בכנס החירום בנוגע לחופש העיתונות, שם אמר כי המדינה לא יכולה להתקיים בלי התקשורת, טל מאיר תוקפת: "אם באמת הייתם נאבקים למען התקשורת החופשית היינו רואים אתכם מוחים כשלפיד ניסה לסגור את ערוץ 14"

חדשות כיפה חדשות כיפה 05/12/24 17:30 ד בכסלו התשפה

מגישת ערוץ 14 תוקפת את מגיש ערוץ 12: "מביך בעיקר אותך"
טל מאיר/עודד בן עמי, צילום: ערוץ 14/Yonatan Sindel,Flash90

מגיש החדשות הבכיר של חדשות 12, עודד בן עמי, דיבר אתמול (ד') במהלך כנס חירום שנערך בכנסת בנוגע לחופש העיתונות. העיתונאי הוותיק אמר על התקשורת: "אנחנו הצינור המתווך. אם יפגעו בצינור הזה שיכול לעשות את העבודה בצורה הכי נכונה, ייפגע גם החולה הזה שמנסה לדעת מהרופא מה יש לו. זה בדיוק הייעוד שלנו כתקשורת, אנחנו העיתונאים צריכים להפעיל את הפרוז'קטור הכי חזק אל המקומות שבהם השלטון מדלג, מפספס ולא רואה. אנחנו הסטטוסקופ של המדינה הדמוקרטית, ואם יפגעו בנו המדינה הזאת כל כך חולה, עצובה ועלובה שהיא לא תצליח להתקיים".

"אם באמת הייתם נאבקים למען התקשורת החופשית היינו רואים אתכם מוחים כשלפיד ניסה לסגור את ערוץ 14"

טל מאיר, מגישת תכנית הבוקר של ערוץ 14, הגיבה לדבריו של בן עמי בשידור. "בוקר טוב לעודד בן עמי שבטוח שבלעדיו המדינה הזאת לא תצליח להתקיים", אמרה, ובהמשך הוסיפה: "בוא נדייק, קבוצת האיכות שאתה נמנה עליה מתמחה בעיקר במוסר כפול. כי אם באמת הייתם נאבקים למען התקשורת החופשית היינו רואים אתכם מוחים בכנסת כשלפיד כראש ממשלה ניסה לסגור את ערוץ 14. אבל האמת היא שהדיון כאן הרבה יותר עמוק מקרבות האולפנים: בן עמי ועמיתיו עדיין לא הפנימו שתם עידן, יש עוד ערוצי תקשורת. ובעיקר יש כאן ציבור אדיר שהוא זה שמחזיק את המדינה על הכתפיים".