דפנה ליאל ועמית סגל הם שני הפרשנים הפוליטיים של חברת החדשות 12, אך מסתבר שהם גם חברים טובים. במסגרת פעילות שאלות ותשובות שערכה ליאל בסטורי בחשבון האינסטגרם שלה, היא נשאלה "ממתי את ועמית סגל מכירים? אמרת פעם בראיון שאפילו הילדים שלך ושלו חברים". ליאל הודתה שאכן נכון הדבר, והשניים מכירים זה את זו כבר למעלה משני עשורים. "מימי גלי צה"ל העליזים", כתבה ליאל לצד תמונה משותפת של השניים, "מפה לשם עוד מעט 25 שנה".
דפנה ליאל: "בלבנון יש מגעים להסכם, בעזה אין שום כוונה לסיים"
שאלה אחרת שהתקבלה בפעילות הייתה "איך ומתי המלחמה תיגמר, לדעתך?". על כך השיבה ליאל: "בלבנון יש מגעים להסכם, בתרחיש האופטימי ביותר הוא ייסגר תוך שבוע אבל הוא יכול גם להתפוצץ". על הזירה השנייה כתבה: "בעזה - אין שום כוונה לסיים. נהפוכו - ישראל מחפשת דרך לחלק בעצמה את הסיוע ההומניטרי".
ליאל נשאלה גם מה הסיכויים להקדמת הבחירות, והודתה: "כרגע נמוכים מאוד. החרדים חוששים מבחירות, והשותפים הקואליציונים האחרים רוצים למצות את ההזדמנויות בתקופת ממשל טראמפ".