ריאיון עם העיתונאי הבכיר צבי יחזקאלי ל"פגישה" עם רוני קובן ישודר הערב (שבת) בכאן 11. במהלך הריאיון העיתונאי הסרוג הפתיע ואמר כי לאחר 7 באוקטובר, לא היינו צריכים לצאת למלחמה ברצועת עזה מול ארגון הטרור חמאס.
צבי יחזקאלי באמירה מפתיעה: היינו צריכים לשחרר את כל האסירים תמורת כל החטופים מיד אחרי הטבח#פגישה עם רוני קובן @ronikuban הערב אחרי החדשות בכאן 11 ובכאן BOX pic.twitter.com/84BW3qvinz
— כאן (@kann) November 16, 2024
"היינו צריכים לשחרר להם את כל האסירים?"
המגיש המופתע פנה אליו ושאל: "אתה אומר היינו צריכים לשחרר להם את כל האסירים, לתת להם מה שהם רוצים כדי לקבל את כל החטופים?". יחזקאלי הגיב לקובן: "כן. בהתחלה, עם סינוואר, היית אומר לו: 'תקשיב, הבנו. פלשת, נרדמנו, ניצחת? מה אתה רוצה?' מה הוא היה אומר? תוציא את כל בתי הכלא".
העיתונאי הסרוג הוסיף ואמר: "אחרי חודשיים, במהלך סייברי מאוד מאוד מתוחכם, אני הייתי נלחם בעזה ברבע מהכוח שהיה עד עכשיו, וזהו". המגיש השיב ליחזקאלי: "אז למה לא עשינו את זה? כי לא יכולנו להגיד הפסדנו?". העיתונאי הסרוג סיכם את דבריו: "כי ההנהגה שלנו לא רואה מזרח תיכון, היא לא מבינה מה עושה אפקט".