נתניהו רומנטי: "אשת חיל מי ימצא? אני מצאתי"

אשתו השלישית של ראש הממשלה חוגגת היום את יום הולדתה בשעה טובה ומוצלחת, ויו"ר הליכוד מיהר לפרסם פוסט נוטף אהבה ברשתות. מזל טוב!

חדשות כיפה חדשות כיפה 05/11/24 12:55 ד בחשון התשפה | עודכן בתאריך 05/11/24 13:08

נתניהו רומנטי: "אשת חיל מי ימצא? אני מצאתי"
בני הזוג נתניהו | , צילום: Olivier Fitoussi,FLASH 90

שרה נתניהו חוגגת היום (ב') את יום הולדתה ה-66, וראש הממשלה לא החמיץ את ההזדמנות לפרגן לה קבל עם ועדה. בפוסט שהועלה לחשבון האינסטגרם הרשמי שלו, נכתב כך: "שרה רעייתי האהובה, יום הולדת שמח לך! רבים בעם מוקירים את הקרבתך העצומה למעני, למען משפחתנו, למען מדינתנו. אני מלא הערצה למעיין המופלא שממנו את שואבת את תעצומות הנפש הכבירות שלך".

עוד הוסיף: "ברגעים הקשים ביותר את תמיד לצידי, עם תמיכה ואהבה אינסופית. את כל זה את עושה תוך כדי שאת ממשיכה לעבוד כפסיכולוגית ילדים בשירות הציבורי, מלווה משפחות שכולות, מחבקת ומסייעת למשפחות החטופים. את מעניקה לכולם אוזן קשבת ולב רחב". נתניהו גם תוהה בקול, 'אשת חיל מי ימצא?', אני מצאתי. אני מאחל לך ולבנינו יאיר ואבנר, היום וכל יום, שמחה, בריאות ונחת רוח שכל כך מגיעה לכם. אוהב אותך עד מעמקי נפשי".