השחקן ההוליוודי מנחם את משפחות החטופים שנרצחו: חיים שנלקחו באכזריות

השחקן ההוליוודי ממוצא יהודי, בן סטילר, שיתף ברשת X ציוץ בו ביקש לנחם את משפחות ששת החטופים שנרצחו בשבי חמאס. "שולח אהבה ותמיכה למשפחות החטופים"

חדשות כיפה חדשות כיפה 03/09/24 21:10 ל באב התשפד

השחקן ההוליוודי מנחם את משפחות החטופים שנרצחו: חיים שנלקחו באכזריות
בן סטילר, צילום: lev radin,Shutterstock

השחקן בן סטילר, המוכר בזכות סרטיו הקומיים "רעם טרופי" "זולנדר" ועוד, הקדיש מוקדם יותר היום (ג') ציוץ למשפחות ששת החטופים שנרצחו בשבי חמאס בסוף השבוע. בציוץ שעלה ברשת X כתב סטילר: "שולח אהבה ותמיכה למשפחות החטופים שחייהם נלקחו מהם בברוטאליות. כל כך הרבה אנשים חולקים את הכאב הזה. ליבה של משפחתי יוצא אליכם".

רציחתם של החטופים מעוררת הדים

לא רק בן סטילר גם השחקנית גווינית' פאלטרו שיתפה לאחרונה את תנחומיה למשפחות החטופים שנרצחו בשבי חמאס. כזכור, גם נשיא ארה"ב ג'ו ביידן הביע השתתפות בצערן של המשפחות מיד עם היוודע דבר מותם ואמר: "אני הרוס וכועס". ביידן הוסיף והתייחס לחטוף הירש גולדברג פולין שהיה בעל אזרחות אמריקאית: "הירש היה בין החפים מפשע שהותקפו באכזריות. הוא איבד את זרועו כשעזר לחברים ולזרים במהלך הטבח הפראי של חמאס".