ממולא אינבולטיני בגריל

חדשות כיפה מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 09/05/22 11:06 ח באייר התשפב

צילום: טקה סטודיו
צילום: טקה סטודיו

מצרכים

1/2 חציל, בגודל בינוני

1 חתיכת כרוב (בערך 100 גרם)

100 גר' פטריות שונות לפי הטעם

1 חבורה של פטרוזיליה טרייה

1 שן שום

מלח ופלפל

שמן זית

הוראות הכנה

קוצצים את הכרוב והפטריות דק ומקפיצים במחבת עם קצת שמן, מלח, ופלפל, עד שהם נעשים רכים.

קוצצים את השום והפטרוזיליה ומוסיפים למחבת לעוד חמש דקות בישול.

מערבבים עד שהמלית נעשית דביקה ומניחים בצד.

חותכים את החצילים לפרוסות דקות ומבשלים על הגריל עד הזהבה חומה.

מניחים מעט מהמלית על כל פרוסת חציל ומגלגלים.

מגישים על צלחת גדולה על מצע של תרד וזרעי דלעת עם הרוטב האהוב עליכם.

כתבות נוספות