מג'דרה קוסקוס

חדשות כיפה חדשות כיפה 28/01/19 12:02 כב בשבט התשעט

מג'דרה קוסקוס, צילום: שני הלוי
מג'דרה קוסקוס, צילום: שני הלוי

מצרכים

מרכיבים ל-4 מנות:

1 שקית קוסקוס מרוקאי בינוני מאסטר שף

1 קופסה שימורי עדשים ירוקות מאסטר שף

1 כפית מלח

4-5 כפות שמן זית

2 בצלים, חתוכים לרצועות דקות

2 שיני שום, קצוצות

1/2 כפית כמון

1/2 כפית כורכום

1/2 כפית בהרט

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

להגשה:

פטרוזיליה קצוצה

1/2 כוס צנוברים, קלויים

הוראות הכנה

מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצלים והשום עד להזהבה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. ממשיכים לטגן עוד 2 דקות.

מוסיפים את הקוסקוס, העדשים והמים הרותחים ומערבבים היטב.

מבשלים, על אש הכי קטנה עם מכסה סגור, עד שהקוסקוס מוכן (כ-7 דקות).

מגישים עם פטרוזיליה קצוצה וצנוברים.

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות