מצרכים
לטארט שקדים: 80 גרם אבקת שקדים, 70 גרם אבקת סוכר, 180 גרם חמאה , 270 גרם קמח.
לקרם פרנג׳יפאן- 50 גרם חמאה רכה, 50 גרם אבקת סוכר, 50 גרם אבקת שקדים, 1 חלמון, כף קונפלור, כפית רום
קרם פטייסיר: 500 גרם חלב, 120 גרם סוכר , 60 גרם קונפלור, כפית מחית וניל טהורה, 4 חלמונים
הוראות הכנה
טארט שקדים: שמים את הכל במקיסר עם וו גיטרה לקבלת תערובת פירורית להוסיף, ביצה וכפית תמצית וניל.
קרם פרנג׳יפאן : לערבל את הכל במיקסר עד לקבלת ממרח, וסיפים 100 גרם פטיסייר ומערבלים שוב.