עוגת פירורי עוגיות אמריקאיות, שוקולד וקצפת

חדשות כיפה לירז סוויסה 02/05/22 12:12 א באייר התשפב

צילום: הדר אפיפית
צילום: הדר אפיפית

מצרכים

מצרכים לתחתית

שקית פירורי עוגיות אמריקאיות הדר

100 גרם חמאה

מצרכים לשכבת קרם

1 ליטר שמנת מתוקה

3 כפות סוכר

5 כפות פודינג

שקית פירורי עוגיות אמריקאיות הדר

מצרכים לציפוי שוקולד

200 גרם שוקולד מריר

200 גרם שמנת מתוקה

מצרכים לקצפת קישוט וזילוף

250 שמנת מתוקה

3 כפות סוכר

3 כפות פודינג

כמות: 16 יחידות

הוראות הכנה

ממיסים את החמאה במיקרוגל, מוסיפים שקית פירורי עוגיות

מעבירים את התערובת לתבנית אלומיניום בינונית (מומלץ להשתמש גם ברינג 20*20) משטחים לשכבה אחידה. מכניסים למקפיא למשך חצי שעה

מכניסים למיקסר את המצרכים לשכבת הקרם ומקציפים למרקם חזק ויציב.

מוסיפים לקרם שקית פירורי עוגיות ומערבבים ידנית.

מוציאים את התבנית מהמקפיא משטחים את שכבת הקרם על שכבת הבסיס ומכניסים להקפאה למשך שעה.

מחממים שמנת מתוקה במיקרו, ממיסים בה שוקולד מריר ומערבבים עד לקבלת ציפוי שוקולד חלק. שופכים את שכבת הציפוי על העוגה הקפואה.

בעזרת שקית זילוף, מקשטים עם קצפת מתוקה מעל.

ניתן לחתוך לריבועים ולשמור למשך חודש בכלי אטום במקפיא

המתכון באדיבות הדר אפיפית

כתבות נוספות