מצרכים
280 גרם גבינת שמנת
200 מ"ל שמנת להקצפה
180 גרם שוקולד מומס (מריר\שוקולד לבחירתכם)
180 גרם ביסקוויטים (וניל\שוקולד)
20 גרם אגוזים קצוצים
100 גרם חמאה
הוראות הכנה
במערבל מזון נטחן את הביסקוויטים והאגוזים עד קבלת מרקם דק
נמיס את החמאה על אש קטנה ונוסיף את פירורי הביסקוויטים עד לקבלת תערובת אחידה
בתבנית עוגה עגולה קפיצית, נניח את תערובת הביסקוויטים והחמאה כבסיס לעוגה ונהדק היטב. נניח במקרר בזמן שנכין את מלית העוגה
נקציף את 200 מ"ל השמנת
בקערה גדולה נערבב את גבינת השמנת עם השמנת שהקצפנו, בתנועת קיפול
נמיס את השוקולד ונוסיף אותו בהדרגה לתערובת הגבינה. לאחר שהתערובת אחידה, נשפוך את התערובת על בסיס הביסקוויט ונכניס את העוגה למקרר להתייצבות
נשאיר את העוגה במקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה
ניתן לקשט עם פירורי שוקולד במגוון טעמים
המתכון באדיבות המומחים של Beko, מותג מכשירי החשמל לבית