סינרול קינמון

חדשות כיפה שרית וזאנה 12/05/22 15:49 יא באייר התשפב

צילום: מתוק של מקום
צילום: מתוק של מקום

מצרכים

4 כוסות קמח ( 560 גרם )

1/2(חצי) קובייה שמרים (25 גרם)

1 חבילת איסטנד פודינג וניל

2 כפות סוכר לבן

1/4 (רבע כוס) חלב פושר

1 ביצה L

1/2(חצי) כפית מלח

50 גרם חמאה מומסת

מלית קינמון :

100 גרם חמאה רכה

1 כוס סוכר חום

1 כף גדושה בקינמון

זיגוג :

ביצה

כף מים

הוראות הכנה

במיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, שמרים ואיסטנד פודינג.

מוסיפים סוכר, חלב, ביצה, חמאה מומסת ומלח ומעבדים 5 דקות לקבלת בצק חלק ורך

משמנים קערה ושמים את הבצק מכוסה עד להכפלת הנפח

הכנת מלית הקינמון : מערבבים יחד סוכר וקינמון ומניחים בצד.

מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן ( 12 ס"מ)

מברישים חמאה מומסת על הבצק ומעליו מפזרים את תערובת הקינמון ומגלגלים. פורסים ל12 פרוסות שוות.

בתבנית מרופדת נייר אפיה מניחים את הפרוסות בצורה מרווחת עד להכפלת הנפח

מחממים תנור ל190 מעלות

מברישים בביצה טרופה ואופים 15 דקות עד להזהבה

*** לשים לב שזהוב משני הצדדים ושלא אפוי מדי!

ניתן להכין את הסינרול במגוון טעמים לפי בחירתכם!

המתכון באדיבות מתוק של מקום

כתבות נוספות