מצרכים
4 חלבונים
קורט מלח
50 גרם סוכר
110 גרם שקדים טחונים
150 גרם אבקת סוכר
גרידה מחצי לימון
גביע גבינת מסקרפונה
נענע יבשה
גרידה מחצי לימון
הוראות הכנה
בקערה נקציף את 4 החלבונים עם מעט מלח בעזרת מקציף ידני.
נוסיף את הסוכר ונמשיך להקציף עד לקבלת מרקם חלק.
בקערה נוספת נערבב את השקדים הטחונים ואת אבקת הסוכר.
נקפל את הקצף שנוצר לתוך תערובת השקדים והסוכר עד לקבלת תערובת הומוגנית.
נוסיף מעט גרידת לימון.
על תבנית המרופדת בנייר אפיה, נזלף עיגולים בעזרת שקית זילוף.
נכניס לתנור על 150 מעלות ל-10 דקות אפיה.
נכין את המלית: נערבב את גבינת המסקרפונה ביחד עם הנענע היבשה וגרידת הלימון על מנת לקבל מלית מעט חמצמצה.
נוציא מהתנור את העוגיות ונזלף מהמלית על מרכז 2 עוגיות על מנת ליצור מקרון מושלם.