כוסות היער השחור- קינוח שמתאים לכולם- פרווה וטבעוני

חדשות כיפה 20/04/22 20:25 יט בניסן התשפב

צילום: יחצ
צילום: יחצ

מצרכים

3-6 מנות

לשכבת העוגה:

6 כפות גדושות ממרח השחר פרווה

1 כוס נוזל קוקוס

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס רסק תפוחים ללא סוכר

2 כפות חומץ

1.5 כוסות קמח תופח כשר לפסח

2 כפות אבקת קקאו השחר העולה

קורט מלח

לפירות היער:

1 חבילה פירות יער מופשרים עם הנוזלים

3 כפות סוכר

3 כפות ברנדי

לקצפת:

פחית קרם קוקוס מינימום 20% שומן, לאחר קירור במקרר של 12 שעות, שכבת השומן בלבד

הוראות הכנה

לעוגה:

לערבב בקערה ממרח השחר, נוזל קוקוס, סוכר, רסק תפוחים וחומץ

להוסיף קמח, קקאו ומלח. לערבב ולאפות בחום 180 מעלות 35 דקות

לשכבת פירות היער:

לערבב בקערה פירות, סוכר וברנדי ולהניח בצד ל - 20 דקות עד שהסוכר נמס

לקצפת:

לשים בקערת המערבל את קרם הקוקוס ואבקת הסוכר ולערבל לקצפת.

הכנת המנות-

לפורר את העוגה ולשים מעט בתחתית הכוסות, מעל כף פירות יער וכף קצפת ושוב שכבת עוגה, פירות יער וקצפת. ניתן לקשט בעוד מעט ממרח

המתכון באדיבות השחר העולה

כתבות נוספות