סטייק טופו על סלט קולסלו

חדשות כיפה מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 19/09/22 14:22 כג באלול התשפב

צילום: טקה סטודיו
צילום: טקה סטודיו

מצרכים

לסטייק טופו:

- 1 חבילת טופו

- 3 כפות רוטב סויה

- 2 כפות רוטב ברביקיו

- 2 כפות שמן זית

- 1 כפית פפריקה

- פלפל שחור טחון

- טימין יבש

- רוזמרין יבש

לסלט קולסלו:

- חצי כרוב

- 2 גזרים

- חצי תפוח

- חצי בצל פרוס

- 4 כפות מיונז טבעוני

- 1 כף חרדל דיז'ון

- 2 כפות שמנת חמוצה טבעונית (לא חובה)

- כפית חומץ תפוחים

הוראות הכנה

סטייק טופו:

חותכים את הטופו לשני סטייקים מלבניים, עוטפים אותם במטלית נקייה לספיגת הלחות ומניחים בצד.

מכינים את הרוטב עם שאר המרכיבים ומשרים בו את הטופו למשך 30 דקות.

לאחר מכן, מניחים את הסטייקים על המנגל וצורבים אותם משני הצדדים עד להזהבה.

סלט כרוב:

חותכים את כל הירקות ואת התפוח לקוביות קטנות.

מערבבים את המיונז, החרדל, השמנת והחומץ להכנת הרוטב ומוסיפים את הירקות והתפוח לתערובת עם מעט מלח.

מגישים את הסטייק לצד הסלט.

כתבות נוספות