אסף גרניט וקבוצת מחניודה, שהפכו בשנים האחרונות לאחד המותגים הקולינריים הבולטים בעולם עם מסעדות מצליחות בלונדון ופריז, חוזרים הביתה - לירושלים. אחרי עשור של התרחבות בינלאומית, הקבוצה מציגה פרויקט חדש בשוק מחנה יהודה: מסעדת שיפודים כשרה שתישא את השם "סטקייה".
מסעדה זמנית?
המסעדה תפעל במתחם שבו שכנה עד לאחרונה "צמח", מסעדת הדגל הצמחונית של הקבוצה, שנמצאת כעת בעיצומו של מעבר למיקום חדש. בשלב זה, החלל יהפוך לסטקיית פופ-אפ שתשמש כתחנת ביניים קולינרית: טעימה, מעשנת וריחנית במיוחד. הפתיחה החגיגית נקבעה ל-5 בנובמבר בשעה 18:30 בערב.
במקום מדגישים כי למרות שמדובר בפופ-אפ, אין תאריך סיום מוגדר להפעלת המסעדה. חנויות פופ-אפ נפתחות בדרך כלל לתקופה קצרה, אך במקרה הזה - ייתכן שהביקוש יכתיב אחרת. במקביל, גרניט עצמו צפוי לשוב למסך הקטן עם העונה החדשה של "משחקי השף", שתעלה לשידור ב-8 בנובמבר.