מצרכים למג'דרה קוסקוס
- שקית קוסקוס מרוקאי בינוני
- קופסה שימורי עדשים ירוקות
- כפית מלח
- 4-5 כפות שמן זית
- 2 בצלים, חתוכים לרצועות דקות
- 2 שיני שום, קצוצות
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כפית כורכום
- 1/2 כפית בהרט
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
להגשה:
- פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 כוס צנוברים, קלויים
הוראות הכנה למג'דרה קוסקוס
- מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצלים והשום עד להזהבה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. ממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
- מוסיפים את הקוסקוס, העדשים והמים הרותחים ומערבבים היטב.
- מבשלים, על אש הכי קטנה עם מכסה סגור, עד שהקוסקוס מוכן (כ-7 דקות).
- מגישים עם פטרוזיליה קצוצה וצנוברים.
המתכון באדיבות מאסטר שף