מתכוננים לחגים מתכון לנתחי סלמון אפויים עם תפוחי אדמה וזוקיני בנייר פרגמנט

לכבוד ראש השנה וחגי תשרי בהם כולנו תרים אחר מתכונים חדשים, קלים וטעימים, כאלה שלא ישאירו את האורחים אדישים, לא למראה ולא לטעם של המנות, המומחים של Beko מציגים מתכון למנה עיקרית עסיסית

חדשות כיפה חדשות כיפה 05/09/22 13:15 ט באלול התשפב

מתכון לנתחי סלמון אפויים עם תפוחי אדמה וזוקיני בנייר פרגמנט
צילום: יחצ BEKO

מצרכים

נתחי דג סלמון כמספר הסועדים.

תרסיס שמן זית.

4 תפוח אדמה גמדיים לכל נתח סלמון.

1/2 זוקיני לכל נתח סלמון.

2 חצאי פרוסת לימון לכל נתח סלמון.

2 שיני שום קלופות לכל נתח סלמון

מלח

פלפל

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. השתמשו בחצי נייר פרגמנט לכל נתח סלמון. קמטו את חצי הנייר וצרו ממנו גומה. הניחו את כל גומות הנייר בתבנית אפייה.

3. רססו את פנים הגומה במעט זמן זית.

4. הניחו בכל גומת נייר משומנת פרוסות מחצי זוקיני, 4 תפוחי אדמה גמדיים שטופים, שתי שיני שום קלופות, ומעליהם

עלי טימין.

3. תבלו במלח ופלפל ורססו מעל עוד מעט שמן זית.

4. הניחו במרכז הירקות שבכל גומת נייר נתח סלמון טרי ושטוף.

5. סגרו מעט את קצוות הנייר למרכז הגומה.

6. כסו את התבנית עם הגומות המלאות בנייר אלומיניום והכניסו לתנור למשך 15-17 דקות. לאחר 5 דקות אפייה הסירו

את נייר האלומיניום והמשיכו לאפות בלעדיו.

7. הניחו כל מנה במרכז צלחת אישית והגישו לסועדים.