מצרכים
5 תפוחי אדמה לבנים (גודל בנוני)
מלח גס
הוראות הכנה
שטפו את תפוחי האדמה מבחוץ טוב
ולייבש
מפזרים על נייר אפיה את המלח הגס
מניחים את תפוחי האדמה
צולים בתנור בחום של 250 מעלות למשך כשעה וחצי (אפשר לבדוק את התפוחי אדמה גם אחרי שעה. לנעוץ מזלג ולבדוק שהם רכים)
להוציא מהתנור בזהירות (רותח)
לקרר מעט
לחצות את תפוחי האדמה
ולאכול
אפשר אחרי האפיה לחצות אותם ולשים תוספת כמו שאתם אוהבים (חמאה, גבינה צהובה ועוד)