העקיצה של קלמן ליבסקינד לפרסום של התאגיד

ב"רשת ב'" פרסמו סקר מנדטים עדכני ובתוכו גם השאלה: "האם ישראל צריכה ללכת לבחירות?". בעמוד ה-X של הרשת קבעו כי "רוב הציבור בעד הקדמת הבחירות", העיתונאי הגיב וטען כי המסגור מטעה והציע "מסגור נכון יותר"

חדשות כיפה חדשות כיפה 23/05/24 11:50 טו באייר התשפד

עקבו אחרינו בגוגל

בסקר מנדטים שפורסם הבוקר (ה') בתחנת הרדיו "רשת ב" נשאלו המשיבים האם לדעתם ישראל צריכה ללכת לבחירות. על פי תוצאות הסקר שפורסמו, 38% השיבו כי יש ללכת לבחירות כבר עכשיו, 32% השיבו כי יש לערוך את הבחירות רק לאחר תום המלחמה ואילו 22% השיבו כי אין ללכת לבחירות כלל והממשלה צריכה לכהן את כל כהונתה.

התיקון של קלמן לציוץ של התאגיד

בתחנה צייצו את תוצאות הסקר בעמוד רשת ה-X שלהם וכתבו כי "רוב בציבור בעד הקדמת הבחירות". מי שהגיב לציוץ הוא מגיש תוכנית הבוקר של התחנה, קלמן ליבסקינד שהציע מסגור אחר לסקר וכתב: "מסגור נכון יותר של תוצאות הסקר: 54 אחוז מהציבור מתנגדים לקריאה ללכת לבחירות עכשיו, רק 38 אחוז תומכים בה".

העקיצה של קלמן ליבסקינד לפרסום של התאגיד
ליבסקינד, הגיב לציוץ של רשת ב, צילום: Olivier Fitoussi/Flash90, מיכה לובטין

גנץ שומר על כוחו, נתניהו מתקרב

על פי הסקר, המפלגה הגדולה ביותר ממשיכה להיות המחנה הממלכתי עם 29 מנדטים, בדומה לסקר הקודם שנערך ואילו הליכוד מתחזק ל-22 מנדטים, עלייה של מנדט. גם יש עתיד מתחזקת במנדט ואילו ישראל ביתנו יורדת במנדט אחד. ש"ס, עוצמה יהודית ויהדות התורה שומרות על כוחן.

רשימת המנדטים המלאה

  • המחנה הממלכתי - 29 מנדטים (29 בסקר הקודם)
  • הליכוד - 22 מנדטים (21 בסקר הקודם)
  • יש עתיד - 16 מנדטים (15 בסקר הקודם)
  • ישראל ביתנו - 10 מנדטים (11 בסקר הקודם)
  • ש"ס - 10 מנדטים (10 בסקר הקודם)
  • עוצמה יהודית - 9 מנדטים (9 בסקר הקודם)
  • יהדות התורה - 7 מנדטים (7 בסקר הקודם)
  • חד"ש-תע"ל - 5 מנדטים (5 בסקר הקודם)
  • מרצ - 4 מנדטים (4 בסקר הקודם)
  • הציונות הדתית - 4 מנדטים (5 בסקר הקודם)
  • רע"ם - 4 מנדטים (4 בסקר הקודם)