פאנליסט "הפטריוטים": "ציפיתי ששורדת השבי תבקש ממני סליחה"

פאנליסט "הפטריוטים" אבי שושן שיתף בתוכנית הישרדות את תחושותיו לאחר הפיטורין מבית החולים איכילוב. "רציתי שיוכבד ליפשיץ תתקשר אליי ותגיד לי 'אני מתנצלת'"

חדשות כיפה חדשות כיפה 28/10/26 18:33 יז בחשון התשפז

עקבו אחרינו בגוגל

פאנליסט תוכנית "הפטריוטים", אבי שושן, יצא בתוכנית "הישרדות" באמירה שנויה במחלוקת, כששיתף כי הוא ציפה להתנצלות משורדת השבי יוכבד ליפשיץ. כזכור, שושן, פוטר מתפקידו כדובר בית החולים איכילוב בגלל אמירותיה מעוררות הסערה של ליפשיץ, במסיבת עיתונאים שנערכה בבית החולים.

יוכבד ליפשיץ במסיבת עיתונאים
יוכבד ליפשיץ במסיבת עיתונאים, צילום: Avshalom Sassoni,Flash90

"רציתי שהיא תתקשר אליי ותגיד לי - אבי אני מתנצלת"

שושן שיתף על התסכול בתוכנית הריאליטי: "בן אדם פוטר ורשום במכתב פיטורין שלו יוכבד ליפשיץ. היא לא הרימה אליי טלפון ולא אמרה, 'אני רואה את הכאב שלך, נעשה לך עוול נורא". שושן המשיך: "אני רציתי שהיא תרים לי טלפון ותגיד לי - 'אבי אני מתנצלת. אני מבינה את הכאב שלך, לא הגיע לך הדבר הזה'".

פאנליסט "הפטריוטים": "ציפיתי ששורדת השבי תבקש ממני סליחה"
אייל ברקוביץ', ערוץ 14, צילום: Yonatan SIndel/Flash90, canva

כזכור, שושן הוצא לאחרונה לחופשה כפויה מתוכנית "הפטריוטים" על ידי ערוץ 14 עד לסיום שידור תוכנית "הישרדות". שושן, גילה כי בהנהלת הערוץ לא ראו בעין יפה את השתתפותו בריאליטי של הערוץ המתחרה ולכן החליטו כאמור, כי לא ישוב למסך ערוץ 14 כל עוד הוא מככב ברשת 13.