דרמה ב"רוקדים עם כוכבים" - עדן גולן פרשה מהתחרות

נציגת ישראל לאירוויזיון ואחת המתמודדות הבולטות ביותר בתוכנית נאלצה לפרוש, לאחר שפציעה שספגה בכתף מנעה ממנה מלהשתתף ביותר מריקוד אחד - ובחרה להיפרד בדרך יצירתית

חדשות כיפה חדשות כיפה 30/07/26 07:59 טז באב התשפו

דרמה ב"רוקדים עם כוכבים" - עדן גולן פרשה מהתחרות
עדן גולן, צילום: Koko,Flash90

הזמרת ונציגת ישראל לאירוויזיון 2024 עדן גולן הודיע אמש (ד') על פרישתה מתוכנית הריאליטי "רוקדים עם כוכבים", זאת אחרי שנפצעה בכתף במהלך החזרות ולאחר בדיקות רפואיות חוזרות, בהן הוחלט כי מצב הכתף של גולן לא מאפשר לה להמשיך להתחרות.

אלו חוקי הפורמט

במהלך הופעתם האחרונה בתוכנית, עלתה גולן עם הרקדן ארטיום ליאסקובסקי שליווה אותה במהלך העונה לביצוע משותף לשיר "I wanna dance with somebody" כאשר ליאסקובסקי רקד בעוד גולן שרה ברקע.

כזכור, גולן נחשבה לאחת המועמדות הברורות לניצחון בעונה הנוכחית לאחר שמתחילתה הפגינה יכולות וביצועים מרשימים והדהימה את השופטים פעם אחר פעם, תוך כדי שהיא לא מפסיקה לאתגר את עצמה ואת שותפה לריקוד. עם זאת, פציעתה של הזמרת בתחילת החודש עוררה גל שמועות כשלא עלתה לרקוד בפעם הקודמת, וכעת היא נאלצת לפרוש מהתחרות לפי חוקי הפורמט האוסרים על היעדרות של יותר מריקוד אחד.