ערוץ 14 ויתר על "הפטריוטים" - ושילם על כך | רייטינג

בערוץ 14 החליטו לא לשדר את תוכנית הבית עם ינון מגל ולפנות את רצועת השידור עבור תוכנית חדשה, "האנוסים", שמובילים זמרי ופליישמן. הצופים הצביעו בשלט

חדשות כיפה חדשות כיפה 26/04/26 10:00 ט באייר התשפו

ערוץ 14 ויתר על "הפטריוטים" - ושילם על כך | רייטינג
ינון מגל, "הפטריוטים", צילום: צילום מסך ערוץ 14

ערוץ 14 החליט לחרוג ממנהגו ולוותר אתמול (שבת) על תוכנית הפריים טיים הקבועה, "הפטריוטים", לטובת התוכנית "האנוסים" שמובילים יותם זמרי ואיתמר פליישמן העוקבת אחר "הימנים שלא יוצאים מהארון הפוליטי ואינם מזדהים כבעלי אג'נדה ימנית". התוכנית השיגה נתון נמוך יחסית.

ערוץ 14 עם נתון נמוך מהרגיל

התכנית של קשת 12, "המירוץ למיליון", מובילה את טבלת הפריים טיים עם 16.6% רייטינג, כשהיא מקדימה בקושי רב את "האח הגדול" של רשת 13 שהגיעה ל-16.5% רייטינג. בהמשך הרשימה "האנוסים" של עכשיו 14 עם 5.6% רייטינג, "פגישה עם רוני קובן" בכאן 11 עם 4.8% רייטינג, וסוגרת את הרשימה "הישראלים" של i24NEWS עם 0.8% רייטינג.

במקום הראשון בגזרת החדשות נמצאת מהדורת "סוף השבוע" של קשת 12 עם 13.9% רייטינג, ובמקום השני "מהדורת השבת" של רשת 13 שהשיגה 6.4% רייטינג. אחריהן בטבלה "אולפן מוצ״ש" של עכשיו 14 עם 5.7% רייטינג, "חדשות השבת" של כאן 11 עם 4.5% רייטינג, ובמקום האחרון "מגזין השבת" של i24NEWS עם 2% רייטינג.