באופן חריג יחסית לימי חמישי בערב, תוכנית "הפטריוטים" הוגשה אמש על ידי המגיש ינון מגל ולא על ידי המחליפים הקבועים איתמר פליישמן ויותם זמרי. למרות זאת, התוכנית השיגה נתון בינוני של 8.5% בעוד ש"עובדה" עם אילנה דיין הצליחה לעקוף אותה וקטפה את המקום הראשון ו-13% רייטינג. בתוכנית הוצגו תיעודים שטרם נחשפו מאסון שבעה באוקטובר.
רשת 13 שוב עם נתונים חלשים
במקום הראשון מהדורת חדשות 12 עם 13.3% רייטינג, ובמקום השני חדשות 14 עם 7.7% רייטינג. במקום השלישי נמצאת מהדורת חדשות 13 עם 4.1% רייטינג, במקום הרביעי חדשות כאן עם 3.5% רייטינג, ובמקום החמישי חדשות i24 עם 0.8% רייטינג.
התכנית של קשת 12, "עובדה", מובילה את הטבלה עם 13% רייטינג. במקום השני התכנית "הפטריוטים" של ערוץ 14 עם 8.5% רייטינג, במקום השלישי "המעברה" של רשת 13 עם 4.6% רייטינג, במקום הרביעי "מה שתגידו" של כאן עם 4.2% רייטינג, ובמקום החמישי "הערביסטים" של i24 עם 0.6% רייטינג.