פדיחה בשידור חי: "אנחנו צריכים להיות אתכם גלויים רגע"

כיסא אחד הצליח לשגע את אולפן כאן חדשות: במהלך שידור של מהדורה המרכזית, אחד מאנשי ההפקה נכנס בטעות לפריים והציב כיסא באמצע האולפן. בחדשות הלילה, תוך כדי "התנצלות" של מגיש המהדורה הפדיחה שוחזרה

חדשות כיפה חדשות כיפה 10/02/26 11:32 כג בשבט התשפו

פדיחה בשידור חי: "אנחנו צריכים להיות אתכם גלויים רגע"
האולפן החדש של כאן חדשות, צילום: שי אפשטיין

במהלך שידור המהדורה המרכזית של כאן חדשות, אמש (ב'), אחד מאנשי ההפקה נכנס בטעות לפריים בזמן שהציב כיסא באמצע האולפן. בתום המהדורה, מגישת התוכנית טלי מורנו אמרה בהומור: "תודה רבה לשחר מנהל האולפן שלקח חלק משמעותי בשידור היום". בכאן חדשות החליטו למנף את התקלה שהתרחשה בשידור חי, ובמהדורת חדשות הלילה ששודרה מאוחר יותר הם עשו שחזור של הפדיחה.

שרון דוידוביץ': "אין שום סיכוי בעולם שאנחנו נחזור על הטעות הזו שוב"

תוך כדי שמגיש התוכנית שרון דוידוביץ' "התנצל" על התקלה, מנהל האולפן נכנס שוב לפריים עם כיסא ויצא. "אנחנו צריכים להיות אתכם גלויים לרגע", אמר דוידוביץ', "אנחנו לא מושלמים, לפעמים יש תקלות שמתרחשות במיוחד כשזה בשידור חי, אבל אל תדאגו העניין הזה סודר, אנחנו את הלקח שלנו למדנו, אין שום סיכוי בעולם שאנחנו נחזור על הטעות הזו שוב".