תמיר מורג, הכתב המדיני של ערוץ 14, החליט לחלק מספר עצות לערוץ 12. "אני לא יודע מי מנהל את האירוע עבור חדשות 12, אבל מתוך רחמים, וגם מתוך ידיעה שהם יהירים מכדי להקשיב, אתן לו כמה עצות בחינם", כתב מורג בפוסט ברשת. בתחילת הפוסט הציג כיצד בשלוש השנים האחרונות הפער בין הערוצים הצטמצם משמעותית, בעקבות "מסע פרוע של דה-לגיטימציה".
תמיר מורג על ערוץ 12: "אין מחבל אחד שלא יטען שאתם משרתי האויב הגדולים ביותר בתקשורת הישראלית"
לטענתו, כעת המאבק של ערוץ 12 מול ערוץ 14 מתנהל סביב השאלה מי מהערוצים מסייע יותר לאויב. "מבחינתנו זה בסדר גמור: אחרי כשלוש שנים, רובן המכריע בזמן מלחמת קיום של מדינת ישראל, שבהן הפכתם את עצמכם לתיבת התהודה של אבו-עוביידה ומשפחת המלוכה הקטארית, אין לנו שום בעיה להיאבק בכם במגרש הזה", כתב. לפוסט צירף את ההודעה של ערוץ 12 על ראיון ראשון עם ראש ממשלת קטאר.
תמיר מורג, צילום: ערוץ 14
בהמשך פירט את הפרסומים של ערוץ 12: "עלילת הדם משדה תימן, קמפיין הפייק-רעב ברצועת עזה, הטבח שלא היה באזרחים עזתים בבית החולים, קמפיין הרעל הארסי נגד רון דרמר, הקריאות הקבועות לכניעה ולהפסד במלחמה - מעזה ועד טהרן, אין מחבל אחד שלא יטען שאתם משרתי האויב הגדולים ביותר בתקשורת הישראלית", וסיים באזהרה: אם תמשיכו כך, תעלמו. הצופים ימשיכו לנטוש אתכם ולעבור אלינו, לא רק בגלל שאתם עובדים בשירות צוררי ישראל, אלא בגלל שאתם משדרים להם שוב ושוב שאתם פשוט בטוחים שהם מטומטמים".
את הפוסט סיים, כפי שהבטיח, בעצה: תעשו חשבון נפש ונהלו מול ערוץ 14 תחרות הוגנת. "אני יודע שלא תקשיבו לה, ואני שמח על כך".