מהדורת החדשות של תאגיד השידור הציבורי נמצאת כמעט תמיד במקום הרביעי בטבלת הרייטינג, אך אתמול (שבת) חל מהפך כשהמהדורה עם אילה חסון הצליחה לכבוש את המקום השלישי ולעקוף את המהדורה של ערוץ 13.
"הכוכב הבא" שוברת שיא עונתי
בחדשות, הובילה מהדורת ערוץ 12 עם 17.2% רייטינג. במקום השני מהדורת החדשות של ערוץ 14 עם 6.1% רייטינג. מהדורת חדשות כאן 11 הצליחה לעקוף את המהדורה של ערוץ 13, הראשונה עם 5.5% רייטינג והשנייה עם 5.3% רייטינג במקום הרביעי. במקום האחרון מגזין השבת של ערוץ i24NEWS עם 0.9% רייטינג.
הפרק ששודר אתמול ב"כוכב הבא", דואט בהפתעה, הוביל את צמד המנחים אסי עזר ורותם סלע לראש הטבלה עם שיא עונתי 19.5% רייטינג. במקום השני "משחקי השף" ברשת 13 עם 9.4% רייטינג, עוקפת את "הפטריוטים" בערוץ 14 עם 6.6% רייטינג. במקום הרביעי "פגישה עם רוני קובן" בכאן 11 עם 5.3% רייטינג. "הערביסטים" בערוץ 15 עם 0.8% רייטינג בתחתית הטבלה.