הלילה (ה') חוו משתמשים רבים ברחבי העולם שיבושים בשירות נטפליקס, במקביל לעליית פרק הסיום של הסדרה המצליחה "דברים מוזרים" Stranger Things. סמוך לשעה שלוש לפנות בוקר שעון ישראל דווח על תקלות טכניות, כאשר חלק מהצופים לא הצליחו להפעיל את הפרק המצופה.
לא הפעם הראשונה
במהלך התקלה הופיעה אצל משתמשים הודעת שגיאה בנוסח "משהו השתבש, סליחה, אנחנו מתבקשים לעבד את הבקשה שלך". בנטפליקס לא פרסמו תגובה רשמית בזמן אמת, אך כעבור זמן קצר השירות חזר לפעילות סדירה והצפייה בפרק התאפשרה מחדש.
העומס החריג כבר קרה הסדרה שיצרו האחים מאט ורוס דאפר. גם בסוף חודש נובמבר האחרון, עם עליית פרקי העונה החמישית, נרשמה תקלה דומה, ובעונת הסיום הקודמת ביולי 2022 נתקלו משתמשים בבעיות טכניות.
פרק הסיום, שאורכו שעתיים ושמונה דקות, הוקרן הלילה גם בהקרנות מיוחדות בבתי קולנוע ואולמות, כאשר לפי רוס דאפר נרשמו אליהן מיליון ומאה אלף צופים והכרטיסים לשלושת אלפים וחמש מאות הקרנות אזלו ב-620 בתי קולנוע.