רותם סלע על האקס: "אחרי שנפרדנו, הוא חזר בתשובה"

רותם סלע שיתפה בזיכרונות אישיים ממערכות יחסים קודמות. אחד האקסים, סיפרה, חזר בתשובה לאחר הפרידה והיום הוא "סופר סת"ם, הוא גר בצפת והוא דוס"

חדשות כיפה חדשות כיפה 28/12/25 13:53 ח בטבת התשפו | עודכן בתאריך 28/12/25 14:38

רותם סלע על האקס: "אחרי שנפרדנו, הוא חזר בתשובה"
רותם סלע, צילום: Oren Ben Hakoon,Flash90

מגישת התוכנית הפופולרית "הכוכב הבא", רותם סלע, שיתפה במהלך פרק של הלהיט המצליח של קשת 12 שישודר הערב (א') סיפורים על אנשים שיצאה איתם בעבר. סלע סיפרה כי אחד האקסים שלה חזר בתשובה לאחר הפרידה שלהם, וכיום הוא מתגורר בצפת ומתפרנס כ"סופר סת"ם".

"הוא חזר בתשובה, הוא גר בצפת והוא דוס"

"אני אספר לכם כמה סיפורים על האקסים שלי", פתחה סלע את דבריה, והמשיכה: "אקס אחד שלי, אחרי שנפרדנו, הוא חזר בתשובה". בהמשך הוסיפה פרטים על חייו כיום: "הוא סופר סת"ם, הוא גר בצפת והוא דוס".

סלע המשיכה וסיפרה על אקס נוסף, מתקופת בית הספר היסודי: "לי היה אקס בבית ספר, כשהיינו ילדים, ואני עזבתי אותו. עד היום הוא חתיך אגב. הוא השאיר לי מכתב עם השיר של אביב גפן, 'מלאך'. איזה רומנטי זה, היינו בכיתה ה'. עומרי, איפה אתה נשמה? תיצור קשר".