"הגיעה שעת הנקמה": המעבר בין התוכניות בערוץ 14 לא עבר חלק

מגישי ערוץ 14 עקצו אחד את השנייה במהלך המעבר בין תוכניות האקטואליה של השניים. "אם אתה לא משאיר אותי ספיצ'לס עם היציאות שלך, אני דווקא יודעת לדבר"

חדשות כיפה חדשות כיפה 04/11/25 18:06 יג בחשון התשפו | עודכן בתאריך 05/11/25 17:20

"הגיעה שעת הנקמה": המעבר בין התוכניות בערוץ 14 לא עבר חלק
ריקלין וורון, עקיצות בשידור חי, צילום: צילום מסך ערוץ 14

במהלך שידורי ערוץ 14 אמש (ב') המגיש שמעון ריקלין עקץ את המגישה אדווה דדון במהלך חילופי התוכניות של השניים. תחילה עקץ ריקלין: "מאיפה היציאה?", ואילו דדון השיבה: "יש לי את זה לפעמים, מה אתה חושב?". ריקלין עקץ מצידו: "כן, לפעמים, הרבה פעמים את אומרת דברים ואני לא בטוח שאת עוקבת". דדון לא וויתרה: "אם אתה לא משאיר אותי ספיצ'לס עם היציאות שלך, אני דווקא יודעת לדבר".

"עכשיו הגיעה שעת הנקמה"

קרב העקיצות בין השניים עבר גם לפסים מקצועיים כשריקלין ציין: "אגב, לא עזרת לי עם האייטם בסוף". דדון השיבה: "לא, אני רואה שאתה מסודר פה היטב" ואילו ריקלין אישר: "האמת שאני מסודר היטב". ריקלין חזר לרגעים הקשים כשהיה חשש לחייה של הפצ"רית ואמר: "אתמול היה לנו שידור קשה, היה שידור לא פשוט. עכשיו הגיעה שעת הנקמה".

שמעון ריקלין

שמעון ריקלין, צילום: ערוץ 14

דדון מצידה עקצה שוב, הפעם את ההתנצלות המהירה של ריקלין לאחר שהתפרסם כי קיים חשש לחייה של הפצ"רית: "חבר'ה, חבר'ה, לא הייתם צריכים לאבד את זה כל כך. ישר התנצלתם. ראיתי אותכם". ריקלין התגונן: "לא התנצלנו, לא התנצלנו. אנחנו מתחילים במתקפה עליה, פתאום אומרים לנו יכול להיות שהיא התאבדה". דדון חתמה בהומור: "ברוך ה', ברוך מחייה המתים ושתהיה בריאה".