מגישת חדשות 12: יאיר שרקי לימד אותי דבר אחד ששיפר לי את החיים
מגישת חדשות 12: יאיר שרקי לימד אותי דבר אחד ששיפר לי את החיים
עיתונאית חדשות 12 יונה לייבזון חשפה באינסטגרם טריק קטן שלמדה מעמיתה יאיר שרקי, ששינה לה את העבודה. במקום להסתמך על ליינאפ צפוף ומלא קיצורים לא ברורים, היא משכתבת אותו מחדש בכתב ידה ומסדרת אותו לפי הבנתה
מגישת חדשות 12 יונה לייבזון שיתפה אמש (ד') את עוקביה באינסטגרם בטריק אחד, שיאיר שרקי לימד אותה בעבודה, וגרם לעבודה שלה להפוך לטובה יותר. לייבזון שיתפה כי הליינאפ של התוכנית - מה הולך להיות במהדורה - נכתב ומודפס בצורה לא מובנת, עם שורות צפופות וקיצורים לא ברורים. לשם כך היא חשפה כי שותפה לעבודה יאיר שרקי לימד אותה איך לעשות את הליינאפ באופן מסודר יותר.
לייבזון סיפרה כי במקום השורות הצפופות, שבהן מופיעים קיצורי שמות לא ברורים ולא מובנים, היא לוקחת את אותו דף וכותבת אותו בפירוט, בכתב ידה, על דף חדש: מתי הם אמורים לעלות לשידור, מתי אמורה להיות הפסקת פרסומות, מה סדר הנושאים ומה יופיע בכל דבר. "זה מה ששרקי לימד אותי", סיימה לייבזון את דבריה.