מהדורת מוצאי השבת בערוץ 14 רושמת נתון רייטינג נמוך מדי שבוע, לאחר שבת שלמה ללא שידורים. אתמול (שבת) הצליחה המהדורה להתחזק מעט ולשוב למקום השלישי, כשהיא מצמצמת את הפער מול המהדורה המובילה - זו של ערוץ 12.
מהדורת חדשות 14 מתחזקת במוצאי השבת
מהדורת סוף השבוע של ערוץ 12 הובילה את הטבלה עם 13.6% רייטינג. מהדורת חדשות 13 במקום השני עם 5.5% רייטינג ובמקום השלישי מהדורת החדשות של ערוץ 14 עם 5.2% רייטינג - אחרי מספר שבועות רצופים שהייתה במקום הרביעי. מהדורת חדשות כאן התדרדרה ל-4.8% רייטינג ובמקום האחרון מגזין השבת בערוץ i24NEWS עם 1.1% רייטינג.
"האח הגדול" ברשת 13 השיגה 18.6% רייטינג לפרק ההדחה. לעומתה, "מאסטר שף" בקשת 12 עמדה על 12.7% רייטינג. במקום השלישי "הפטריוטים" בערוץ 14 עם 7% רייטינג. בתכנית "פגישה עם רוני קובן" התארחה מאיה קוסובר ועמדה על 3.4% רייטינג. בערוץ i24NEWS "הערביסטים" עם צבי יחזקאלי עם 0.9% רייטינג.