ברקו התפוצץ על שרה נתניהו בשידור חי: "הקאתי ובכיתי"

אייל ברקוביץ' תקף בחריפות את ראש הממשלה בעקבות ביקורו בארה"ב: "בכיתי והקאתי מול ההלויות והטיול של משפחת נתניהו. אין לו חמלה, רק תמונות ופוטושופ של אשתו והבן המפונק"

חדשות כיפה חדשות כיפה 13/07/25 10:39 יז בתמוז התשפה | עודכן בתאריך 13/07/25 14:08

ברקו התפוצץ על שרה נתניהו בשידור חי: "הקאתי ובכיתי"
מוריה וברקו, צילום: צילום מסך רשת 13

במהלך התוכנית "מוריה וברקו" בערוץ, תקף המגיש אייל ברקוביץ' את נתניהו על ביקורו בוושינגטון ועל התמונות שיצאו: "אהבתי מאוד את הסיקור של" אמר למגישה מוריה אסרף, "ובאמת היית נהדרת, אבל אני ישבתי בבית והקאתי".

אין לו חמלה

"הקאתי" המשיך. "ישבתי בבית, בכיתי, ראיתי את ההלוויות, ראיתי את החטופים, את ההורים שלהם, וראיתי את כל הטיול, את ה'האנימון' של משפחת נתניהו בוושינגטון. ופשוט הקאתי, באמת, מצער, מעצב. תסבירי לי את, ובאמת אני רוצה פעם אחת שתסבירי לי, איך ראש ממשלה, אשתו ההזויה הזאתי, שמעניין אותה רק תמונות, פוטושופ, ולהראות שהיא בת 22, והתינוק המגודל שלהם שהם לוקחים אותו לכל טיול, תסביר לי איך יכול להיות שזה ראש הממשלה שלי?".

מוריה ניסתה להשחיל מילה: "זה פשוט, בחרו בו", אבל ברקו לא הקשיב והמשיך: "בזמן שחיילים מתים, הלוויות פה, כל יום הלוויות, עצב מטורף, והוא נוסע לוושינגטון, לארוחות גורמה, להצטלם עם אשתו, לעלות זרים שטראמפ שלח לה, להראות תמונות של הבן המפונק שלהם הזה שמצטלם עם נשיא טראמפ. בשבילי ראש ממשלה זה אחד שיש לו חמלה. לבן אדם הזה אין חמלה".