כל הערוצים בישראל מיישרים קו: זה מה שיקרה הערב

לאחר שרשת 13 הייתה הראשונה לצאת מלופ החדשות עם שידור האח הגדול, הצטרפה קשת 12 עם שידור תוכנית ריאליטי. עתה גם בתאגיד השידור מחזירים חלקים מלוח השידורים המקורי ומיישרים קו עם שאר הערוצים

חדשות כיפה חדשות כיפה 18/06/25 12:31 כב בסיון התשפה | עודכן בתאריך 18/06/25 14:21

כל הערוצים בישראל מיישרים קו: זה מה שיקרה הערב
טלוויזיה, צילום: shutterstock

המתקפה באיראן שהחלה ביום שישי האחרון הביאה איתה החלטה מובנת מאליה של כלל הערוצים לשדר חדשות לאורך כל שעות היום והלילה. בתחילת השבוע היו אלה רשת 13 שהחליטו לגוון מעט את לוח השידורים ולשדר את האח הגדול בכפוף לפריצות של מערכת החדשות במידת הצורך, החלטה שהשתלמה להם במדד הרייטינג.

כולם מיישרים קו

אתמול (ג') גם בקשת 12 עשו כך ושידרו את התוכנית רוקדים עם כוכבים כאשר בסיומה שבו לאולפן החדשות. עתה החליט ו גם בכאן 11 לשדבר הערב את הפרק השני בסדרה חוליגנים על פני מהדורת החדשות הממושכת ובכך יישרה קו עם שאר הערוצים. לאחר החוליגנים תשודר גם התוכנית "מה שתגידו".

האח הגדול

האח הגדול, היו הראשונים. צילום: Oren Ben Hakoon/Flash90

רשת 13 משיקים תוכנית חדשה

ברשת 13 החליטו כי הערב ישודר פרק נוסף של האח הגדול כאשר מחר ישודר פרק נוסף ואחריו תעלה התוכנית החדשה "כלוב הזהב" בפרק השקה, כל זה נזכיר כאשר ייתכנו פריצות של מערכות החדשות השונות במידת הצורך.