יונית לוי נעדרה מהשידור - וגם זה לא הציל את מגי טביבי

מגישת המהדורה המרכזית הקבועה של ערוץ 12 נעדרה באופן חד פעמי והוחלפה על ידי קרן מרציאנו, אך גם השינוי הזה לא הצליח לעזור למהדורת חדשות 14 לטפס למעלה | הנתון הנוסף ברייטינג

תהילה שינובר תהילה שינובר, חדשות כיפה 10/06/25 18:57 יד בסיון התשפה

יונית לוי נעדרה מהשידור - וגם זה לא הציל את מגי טביבי
מהדורת החדשות המרכזית, צילום: Olivier Fitoussi/Flash90 | סטודיו תומאס תומר שלום

מי שמובילה את מהדורת חדשות 12 מדי ערב כבר במשך למעלה משני עשורים היא המגישה הוותיקה יונית לוי, שהפכה לפנים מוכרות בכל בית. אתמול (ב') נעדרה לוי מהמסך לטובת אירוע בלונדון ומי שמילאה את מקומה הייתה קרן מרציאנו, אך גם השינוי החריג במהדורה לא עזר למתחרה בערוץ 14 להתקרב אליה.

מהדורת חדשות 14 בנתון בינוני

מהדורת החדשות עם מרציאנו בערוץ 12 השיגה 14.4% רייטינג, ואילו מהדורת חדשות 14 עם מגי טביבי הגיעה למקום השני עם פחות מחצי - 6.9% רייטינג. מהדורת החדשות של ערוץ 13 עם אודי סגל עם 6% רייטינג במקום השלישי ומהדורת החדשות עם טלי מורנו בתאגיד עם 4% רייטינג. במקום האחרון מהדורת החדשות של ערוץ i24NEWS עם 0.9% רייטינג בלבד.

עוד קודם לכן התחילה מרציאנו את ההובלה, ברצועת השעה 19:00 - אז הגיעה ל-10.6% רייטינג. ברצועה הזו ניצח רביב דרוקר עם "אזור מלחמה" ברשת 13 כשלקח את המקום השני עם 5.8% רייטינג לעומת 4.7% רייטינג לתכנית "שבע עם יערה זרד" בערוץ 14. בכאן 11 "שבע עם ליאל קייזר" עם 1.7% רייטינג בלבד, צמודה לתכנית של שרון גל ב-i24NEWS עם 1.1% רייטינג.