טלטלה בערוץ 14: בכירה עוברת לערוץ המתחרה

הדס דיקשטיין, הסטייליסטית הראשית של ערוץ 14 בשבע השנים האחרונות, עוזבת את הערוץ לטובת ערוץ i24NEWS: "עוזבת בלב כבד, אך בידיעה ברורה שזה הדבר הנכון עבורי כרגע"

חדשות כיפה חדשות כיפה 07/05/25 09:18 ט באייר התשפה

טלטלה בערוץ 14: בכירה עוברת לערוץ המתחרה
ערוץ 14, צילום: Chaim Goldberg,Flash90

הסטייליסטית הראשית של ערוץ 14, הדס דיקשטיין, הודיעה על עזיבתה לאחר שבע שנים בהן ניהלה את מחלקת ההלבשה של הערוץ. דיקשטיין, שהייתה אחראית על עיצוב הלוקים של מגישי ומגישות הערוץ, הפכה לדמות מרכזית מאחורי הקלעים של השידורים, וכעת עושה את דרכה לערוץ המתחרה - i24NEWS.

הסטייליסטית הראשית של ערוץ 14 עוזבת

הדס דיקשטיין

הדס דיקשטיין, צילום: פרטי

בהודעתה על העזיבה אמרה דיקשטיין: "אני אוהבת את האנשים בערוץ אהבת אמת. אני עוזבת בלב כבד, אך בידיעה ברורה שזה הדבר הנכון עבורי כרגע". את דרכה בעולם האופנה החלה דיקשטיין כעצמאית, ובשנים שקדמו לעבודה בערוץ 14 היא עשתה שערי מגזינים, הפקות אופנה וגם כתבה תוכן. לערוץ הצעיר היא הגיעה עוד כשהיה ערוץ 20, דרך עודד מנשה.

בריאיון ל"חדשות כיפה" בדצמבר 2024 סיפרה דיקשטיין: "התחלתי מתקציב אפס. באתי עם כל הניסיון שלי והקשרים שלי, אבל הכל היה בהשאלות. לאט לאט גדלנו והתפתחנו והתקציבים גדלו, והיום זה נראה אחרת. ככל שהרייטינג גדל והצפיות גדולות כך גם הרצון לרצות את הקהל גדל, ושחשוב שהכל יראה כמה שיותר חדשותי ויוקרתי וממלכתי".