שפל היסטורי לחדשות 13 – נגה ניר נאמן עם הנתון הנמוך ביותר | רייטינג

אחרי תקופה ארוכה שבה הצליחה לשמור על המקום השלישי בטבלת הרייטינג, מהדורת חדשות 13 התדרדרה לתחתית הטבלה - אפילו המהדורה של כאן חדשות עקפה

תהילה שינובר תהילה שינובר, חדשות כיפה 26/03/25 10:28 כו באדר התשפה | עודכן בתאריך 27/03/25 15:54

שפל היסטורי לחדשות 13 – נגה ניר נאמן עם הנתון הנמוך ביותר | רייטינג
נגה ניר נאמן, צילום: צילום מסך חדשות 13

מהדורת חדשות 13 כמעט ולא מצליחה לעקוף את המהדורה של ערוץ 14, מלבד פעמים בודדות, אך שומרת בדרך כלל על המקום השלישי בטבלת הרייטינג. אתמול (ג') חל מהפך ומהדורת חדשות 11 הצליחה לעקוף ולדחוק את ערוץ 13 לתחתית הטבלה.

מהדורת חדשות 13 התדרדרה למקום האחרון בטבלה

מהדורת חדשות 12 רשמה אתמול נתון גבוה מהרגיל - 21% רייטינג במקום הראשון. במקום השני מהדורת חדשות 14 עם 8.5% רייטינג. מהדורת חדשות 11 הצליחה לעקוף עם 5% רייטינג ואילו מהדורת חדשות 13 בהגשתה של נגה ניר נאמן נותרה במקום האחרון עם 4.4% רייטינג בלבד.

סופ"ש הזוגות של "חתונה ממבט ראשון" סיפק לקשת 19% רייטינג. למרות שבכאן 11 שודר הפרק האחרון של "קופה ראשית" הצליחה "הפטריוטים" בערוץ 14 לעקוף - הראשונה עם 9.1% רייטינג והשנייה עם 8.9% רייטינג. גם כאן נותרה רשת במקום האחרון עם פרק של "הישרדות" שהניב 8.3% רייטינג.