תכנית הסאטירה "פתחי את שי" משודרת מדי ערב אחרי "הפטריוטים" בערוץ 14. אתמול (ד') הוחלפה התכנית בסרט הדוקומנטרי "ג'אסוס המרגל מטהרן" של דרור בלאזאדה, ולמרבה ההפתעה השיגה נתון רייטינג גבוה מהרגיל עבור הערוץ.
סרט הדוקו השיג נתון גבוה יותר מ"פתחי את שי"
את הטבלה הובילה "ארץ נהדרת" בקשת 12 עם 18.5% רייטינג. אחריה "הפטריוטים" בערוץ 14 עם 8.9% רייטינג וסרט הדוקו עם 6.9% רייטינג - נתון גבוה מזה שמשיגה בדרך כלל תכנית האירוח הסאטירית. "אהבה חדשה" ברשת 13 התחזקה משמעותית עם 8.4% רייטינג במקום השלישי ובכאן 11 שודרה התכנית של שאול אמסטרדמסקי, "מתחת לבלטות", ונותרה במקום האחרון עם 4% רייטינג.
מהדורת חדשות 12 הובילה עם 18.6% רייטינג בראש הטבלה. אחריה מהדורת חדשות 14 עם 7.4% רייטינג ומהדורת חדשות 13 עם 6.2% רייטינג במקום השלישי. מהדורת חדשות 11 במקום האחרון בטבלה עם 4.1% רייטינג.