אחרי חצי שנה בלבד: בכירה בערוץ 13 עוזבת

ליבנת נזרי, שמונתה לדוברת חדשות 13 רק ביוני האחרון, הודיעה על עזיבתה לאחר תקופה סוערת בערוץ. מינויה עורר מחלוקת בקרב העובדים, והיא נאלצה להתמודד עם ביקורת ותקופה מאתגרת, עד שעזבה

חדשות כיפה חדשות כיפה 28/02/25 09:07 ל בשבט התשפה

אחרי חצי שנה בלבד: בכירה בערוץ 13 עוזבת
חדשות 13, צילום: Yonatan Sindel,Flash90

חדשות 13 חווים תקופה לא פשוטה, עם עזיבות רבות של דמויות מפתח ואנשי תקשורת משפיעים. כעת, מצטרפת לרשימה ליבנת נזרי, אשר מונתה לדוברת חברת החדשות רק בחודש יוני האחרון. "אחרי תקופה מאתגרת בחדשות 13, אני חוזרת לדרך ישנה-חדשה למשרד שלי," כתבה נזרי בפוסט פרידה בפייסבוק. היא הוסיפה כי עולם התקשורת עבורה הוא הרבה מעבר למקצוע, וכי היא פעלה לאורך השנים מתוך אמונה ביצירת תקשורת שמחברת ונטולת שיפוטיות.

מינוי מעורר מחלוקת: סערה סביב כניסתה של נזרי לתפקיד

נזרי נכנסה לתפקידה כמינוי של המנכ"לית יוליה שמאלוב ברקוביץ', ומינויה עורר סערה בקרב עובדי חדשות 13. לאחר מינויה, נפתחה קבוצת וואטסאפ פנימית שהפכה לזירת התגוששות בין הכתבים להנהלה, ונזרי עצמה נאלצה להתמודד עם ביקורת מצד כתבי הערוץ.

וואטסאפ, אתם מוכנים לשינוי?

התגוששויות בקבוצת הוואטסאף , צילום: Rahul Ramachandram,Shutterstock

בראיון למעריב באותה התקופה, הגיבה נזרי לסערה סביב מינויה ואמרה כי כתבי הערוץ מנסים לתקוף אותה, אך היא מעדיפה להתייחס לעניינים מקצועיים בלבד. "אני לא פוחדת מסערות. ניהלתי הרבה משברים בזמנים מאתגרים. זה גם לא מרתיע אותי," אמרה. עם זאת, כאמור, היא סיימה את תפקידה לאחר שמונה חודשים בלבד.