בכיר ערוץ 14 על נתניהו: קונה שקט במקום לחולל שינוי יסודי

שמעון ריקלין, ממגישי ערוץ 14, תהה בציוץ ברשת ה-X לגבי הדרישות של ממשלת ישראל מחמאס בנוגע לעסקה לשחרור חטופים: "האם ייתכן שבג"צ הוא תירוץ?"

חדשות כיפה חדשות כיפה 13/02/25 10:13 טו בשבט התשפה

בכיר ערוץ 14 על נתניהו: קונה שקט במקום לחולל שינוי יסודי
נתניהו, צילום: Chaim Goldberg,Flash90

שמעון ריקלין, אחד המגישים הבולטים בערוץ 14 המגיש את התכנית "ריקלין ושות'", פרסם בחשבון ה-X שלו ציוץ בנושא העסקה לשחרור החטופים. "ניסינו הערב בתוכנית להבין במדויק מה הדרישות של ממשלת ישראל לשבת הקרובה מחמאס ולא הצלחנו", כתב המגיש, "ואז חשבתי לעצמי - האם יתכן שבג"צ הוא תירוץ? והיועצת המשפטית היא תירוץ? וקפלן הוא תירוץ? וביידן הוא תירוץ?"

שמעון ריקלין: "נתניהו לא מתעלה לגודל הגיבוי של טראמפ"

שמעון ריקלין, ערוץ 14

שמעון ריקלין, ערוץ 14, צילום: Moshe Shai/FLASH90, Chaim Goldberg/Flash90

ריקלין המשיך והתייחס באופן אישי לראש הממשלה: "נתניהו לא מתעלה לגודל הגיבוי של טראמפ ובצ'ק הפתוח שהוא קיבל ממנו הוא קונה עוד קצת שקט במקום לחולל שינוי יסודי. האם נתניהו מבין שמדינת ישראל צריכה שינוי יסודי ועוד מאותו הדבר מאותן מריחות מחוסר משילות לא יתקבל יותר?", העלה ריקלין את התהייה, וסיכם בלי תשובה חד משמעית: "נמתין לראות".