כשזה נראה אבוד עבור ינון מגל – הגיע הטוויסט ששינה הכל | רייטינג

"הפטריוטים" בערוץ 14 נדחקה לתחתית טבלת הרייטינג אחרי תכניות הריאליטי של קשת ורשת ותכנית הקומדיה של כאן 11, אך מספר הצופים הראה תמונה אחרת לגמרי

תהילה שינובר תהילה שינובר, חדשות כיפה 05/02/25 10:12 ז בשבט התשפה | עודכן בתאריך 05/02/25 13:22

כשזה נראה אבוד עבור ינון מגל – הגיע הטוויסט ששינה הכל | רייטינג
ינון מגל, צילום: אלוני מור, ערוץ 14

תכנית הבית של ערוץ 14, "הפטריוטים", נאלצת להסתפק לאחרונה במקומות האחרונים בטבלת הרייטינג לאחר עלייתן של כמה מתכניות הריאליטי הפופולריות בישראל. אתמול (ג') נדחקה התכנית בהגשת ינון מגל לתחתית הטבלה, אך הבדל קטן אחד שינה את התמונה.

"הפטריוטים" במקום האחרון - אבל מנצחת במספר הצופים

מי שהובילה את הטבלה היא "חתונה ממבט ראשון" של קשת 12, עם 18.7% רייטינג. את המקום השני תפסה הפעם "הישרדות" של רשת 13 עם 8.9% רייטינג ואחריה "קופה ראשית" של כאן 11 עם 8.8% רייטינג. "הפטריוטים" נותרה בתחתית הטבלה עם 8.2% רייטינג. אלא שהטוויסט התרחש במספר הצופים: על אף שהתכנית של ערוץ 14 בתחתית, היא מובילה על השתיים האחרות במספר הצופים עם 233 אלף צופים לעומת "הישרדות" ו"קופה ראשית" עם 229 אלף ו-212 אלף צופים בהתאמה.

מהדורת חדשות 12 מובילה עם 17.9% רייטינג ואחריה מהדורת חדשות 14 עם 7.1% רייטינג. מהדורת חדשות 13 במקום השלישי עם 6.2% רייטינג ומהדורת חדשות 11 עם 5% רייטינג.