הקרב בין ינון מגל לצופית גרנט הסתיים במהפך | רייטינג

אחרי רצף נצחונות ל"פטריוטים" של ינון מגל על "אבודים" של צופית גרנט, אמש רשמה מגישת הטלוויזיה מהפך טלוויזיוני כשעקפה את תוכנית האקטואליה הפופולרית

חדשות כיפה חדשות כיפה 22/11/24 11:17 כא בחשון התשפה

הקרב בין ינון מגל לצופית גרנט הסתיים במהפך | רייטינג
מפלה כואבת, צילום: צילום מסך ערוץ 14, מיכל לובטון

בזמן שערוץ 12 נחלש עם 14.1% בלבד לתוכנית "בייבי בום", מגישת הטלוויזיה צופית גרנט רשמה אמש הישג טלוויזיוני כשהצליחה לעקוף את תוכנית האקטואליה הפופולרית "הפטריוטים" עם "אבודים". התוכנית של צופית גרנט השיגה 8.8% בעוד "הפטריוטים" נאלצה להסתפק ב- 6.9% בלבד.

"זהו זה" מושפלת שוב

אל תחתית קטגוריית הפריים טיים הגיעה שוב הסאטירה "זהו זה" שהתחזקה מהפעם הקודמת אך עדיין מצאה עצמה במקום האחרון עם 6.2% בלבד, הדברים מגיעים ברקע ביקורת נוקבת שהופנתה לאחרונה נגד הסאטירה והחיכוי שעשתה לתוכנית "הפטריוטים".

בקטגוריית החדשות, ערוץ 14 דווקא ניצח את ערוץ 13 בפער של יותר מאחוז כשמגי טביבי השיגה 8.1% לעומת 6.9% לערוץ 13. את המקום הראשון כבש שוב ערוץ 12 אבל הפעם עם נתון נמוך לשגרה בערוץ - 14.7% בלבד, עשרה אחוזים יותר מכאן 11 ששוב מושפל במקום האחרון עם 4.7% בלבד.